Storitve

IZBERITE NAŠE SPODAJ OPISANE STORITVE, POŠLJITE POVPRAŠEVANJE, MI PA VAM BOMO PRIPRAVILI BREZPLAČNO INFORMATIVNO PONUDBO ZA VAŠE PLOVILO.

 

OSNOVNO POLIRANJE

Z osnovnim poliranjem obnavljamo površine, ki so v dobrem stanju (minimalne površinske poškodbe). Pri tem gre predvsem za poliranje novih plovil pred nanosom keramične zaščite. Z osnovnim poliranjem poudarimo globino barve in površina pridobi odsev.

 

ZAHTEVNO POLIRANJE

Zahtevno ali dvostopenjsko poliranje se deli na grobo in fino obdelavo. Prva stopnja poliranja je groba obdelava površine, s katero odstranimo holograme, zbledelo površino, praske in nepravilnosti na površini. Sledi druga stopnja poliranja, in sicer fina obdelava, ki omogoča, da plovilo dobi sijaj in globino barve.

 

BRUŠENJE PLASTI »GELCOAT«

Z brušenjem »gelcoata« lahko obnovimo zelo zbledele površine ali površine z videzom pomarančne kože. To je eden izmed najzahtevnejših postopkov obnove plovila. Po končanem brušenju je treba površino nujno dvostopenjsko spolirati, s čimer dosežemo visok sijaj in globino barve. Da se zbledelost na površini ne bi ponovila, je treba površino nujno zaščititi s keramičnim premazom.

 

KERAMIČNA ZAŠČITA

S keramičnim premazom lahko zaščitimo barvane površine, »gelcoat«, inoks, steklo, usnje itd. Trenutno je to najboljši premaz na tržišču, ki površino ščiti pred bledenjem barve, zunanjimi vplivi, kot so ptičji iztrebki, smola, mušice ... Z zaščito zunanjosti zagotovimo lažje čiščenje površin in odlično hidrofobnost, obenem pa je tudi sušenje preprosto. S keramičnim premazom lahko zaščitimo vse površine, kot so »gelcoat«, lakirane površine, tikovina, inoks, usnje ...